Soup Station-160 er et cateringapparat med ekstrem høj produktivitet, udviklet i Estland og testet i det nordiske klima. Giver dig mulighed for at servere op til 450 personer: den anslåede portionsvægt er 300 g pr. person. En suppegryde giver dig mulighed for at koge, stuve, stege og holde maden varm.
Opsætningstid maks. 10 minutter: alt du skal gøre er at fastgøre benene og sikkerhedspanelerne og tilslutte til gasflasken.
Det tager 20-40 minutter at nå kogepunktet for en halv gryde (80 liter) vand (+20ºC vs +0ºC) og 40-80 minutter at nå kogepunktet for en fuld gryde (ca. 160 liter) vand. Faktorer, der påvirker kogepunktet, er udendørstemperatur, vind, nedbør og starttemperaturen på det vand, der opvarmes.
Produktmålgruppe: cateringarrangører ved større arrangementer, kommuner, forsvarsstrukturer, hospitaler og andre udbydere af vitale ydelser.
Det er et meget kompakt produkt, der passer ind i biler med et rummeligt bagagerum sammen med en gasflaske. Overvej en hyldeplads på 100 x 100 x 80 cm ved opbevaring.
Apparatet skal opbevares tørt.
Anmeldelser
Det finns inga produktrecensioner än.