Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Oplysningerne i cookies gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.
GrillSymbol Suppestation med gasbrænder 17 L
Hvorfor bestille fra vores e-shop?
- Gratis forsendelse ved ordrer på 1000kr eller mere
- Levering i hele Danmark fra 5 arbejdsdage
- Køb originalt skandinavisk design
- Bedste tilbud til faste kunder!
Related products
-
GrillSymbol Suppestation med gasbrænder 70 L
Soup Station-70 er en suppekoger udviklet i Estland, testet under vinterforhold og kan bruges hele året. Giver dig mulighed for at fodre op til 200 personer (anslået portion: 300 g pr. person). En suppekoger giver dig mulighed for at koge, stuve, stege og holde maden varm.
Opsætningstiden er maksimalt 5 minutter: Sæt benene og sikkerhedspanelerne på og tilslut enheden til gasflasken.
Kogetemperaturen for en halv gryde (35 liter) vand nås på 25-45 minutter (+20ºC vs +0ºC); kogetemperaturen for en fuld gryde (ca. 70 liter) på cirka 50-90 minutter. Faktorer, der påvirker kogepunktet, er udendørstemperatur, vind, nedbør og starttemperaturen på vandet og maden, der opvarmes.
Produktmålgruppe: storkøkkener ved større arrangementer, kommuner, forsvarsstrukturer, sygehuse og andre vigtige serviceudbydere.
Det er et kompakt produkt, der passer ind i de fleste personbiler, inklusive en gasflaske. Overvej en hyldeplads på 80 x 80 cm ved opbevaring. Apparatet skal opbevares tørt.
-
GrillSymbol Suppestation med gasbrænder 160 L
Soup Station-160 er et cateringapparat med ekstrem høj produktivitet, udviklet i Estland og testet i det nordiske klima. Giver dig mulighed for at servere op til 450 personer: den anslåede portionsvægt er 300 g pr. person. En suppegryde giver dig mulighed for at koge, stuve, stege og holde maden varm.
Opsætningstid maks. 10 minutter: alt du skal gøre er at fastgøre benene og sikkerhedspanelerne og tilslutte til gasflasken.
Det tager 20-40 minutter at nå kogepunktet for en halv gryde (80 liter) vand (+20ºC vs +0ºC) og 40-80 minutter at nå kogepunktet for en fuld gryde (ca. 160 liter) vand. Faktorer, der påvirker kogepunktet, er udendørstemperatur, vind, nedbør og starttemperaturen på det vand, der opvarmes.
Produktmålgruppe: cateringarrangører ved større arrangementer, kommuner, forsvarsstrukturer, hospitaler og andre udbydere af vitale ydelser.
Det er et meget kompakt produkt, der passer ind i biler med et rummeligt bagagerum sammen med en gasflaske. Overvej en hyldeplads på 100 x 100 x 80 cm ved opbevaring.
Apparatet skal opbevares tørt.
Anmeldelser
Det finns inga produktrecensioner än.