BBQ tilberedningstider

Følgende tabel giver en overblik af tidsforbrug ved BBQ-rygning. Dog er tiderne at fornemme beroende af ovnens indertemperatur, vӕskemӕngdet som tilføres og den omgivende temperatur.

KØD                                        VÆGT                 TID

Pølser                                   

Beroende på størrelse                                         15-30 min


Svinekød

Svinemørbrad                         ~ 0,5 kg              ~ 1 time

Svinekød                                ~ 2-3 kg              ~ 2 timer

Nakkefilet                               ~ 3 kg                 ~ 4-6 timer

Svinebov                               ~ 4 kg                 ~ 10 timer

Skinke med skank                 ~ 7 kg                 ~ 8-10 timer

Bacon (helt stykke)               ~ 3-4 kg              ~ 3-6 timer

Spareribs                              ~ 1-1,5 kg           ~ 2,5-3,5 timer

S:t Louis style spareribs       ~ 1,5-2 kg           ~ 3-4 timer

Flӕskeskank                        ~ 1,5 kg              ~ 4-5 timer

Helt svin                               ~ 20-40 kg          ~ 8-14 timer


Kalvekød

Hel kalv                               ~ 50 kg                 ~ 12 timer

 

Oksekød

Oksemørbrad                     ~ 1,5-2,5 kg           ~ 1-1,5 timer

Striploin                              ~ 3 kg                    ~ 2 timer

Rib-eye                              ~ 3 kg                    ~ 2,5 timer

Rump (uden ben)              ~ 2,5 kg                 ~ 3 timer

 

Lam

Helt lam                            ~ 20 kg                    ~ 6-7 timer

Saddel, loin og rib           ~ 1 kg                      ~ 1-2 timer

Bov med ben                    ~2 kg                      ~ 3-4 timer