Referenser

”BBQ-ovne fra GrillSymbols Q-serie - Jeg er overbevist at det er vӕrldens topklasse inden for BBQ! Ovnerne fra Q-serien er meget holdbare, praktiske og samtidligt vakre! Hverken i USA, Australien eller Europa har jeg hittills påtruffet så perfekte og stabile BBQ-ovne. Wokpanderne kommer til brug lige så godt på kurser som hjemme. Wokning er uvurderligt praktisk - maden bliver klar inden for et par minuter!”

Enn Tobreluts
Europamester i BBQ
International kursinstruktør og cateringspecialist inden for kød og BBQ
Hoveddommer ved og organisatør af BBQ-konkurrancer (www.grillfest.ee)
International BBQ-dommer og medlem i Kansas City BBQ Society
Styrelsemedlem, grundere og hoveddommer af Estlands Grillforbund
(Estland / Storbritannien).

”For mig som proffessionel cateringforretter er det fremmest flexibiliteten ved brug som jeg opskatter hos GrillSymbols udstyr. Grillpander som kombinerer stor kapacitet med en godt gennemtӕnkt mobil konstruktion mujliggør at erbyde catering til forskellige evenemanger. For eksempel på den sidste galamiddag i Lund brugte vi tre store GS 960-set samtidligt og serverede forskellige madretter til flere end 300 gӕster. Feedback efter evenemanget, med genkommen berømmelse for serveringstemperatur og fӕrskhed, var sӕrligt glӕdende.”

Robert Persson
Topkok og uddannere i Kävlinge
(Sverige)

”GrillSymbols BBQ-ovn med to skorstene er et godt stykke jӕrn som holder i mange år!”

Dr Sweetsmoke
(Alvin Harris)
Amerikas & Storbritanniens
BBQ-mester
BBQ-uddannere/-kok, Macs
BBQ & GrandHall mesterkok
for Storbritannien
(USA / Storbritannien)”For D.O.G.S. BBQ-team var GrillSymbol Q 700 den første så kaldte hornovn og også den første riktigt proffessionelle BBQ-ovn det viste os vejen til den saftige verden af langsam stegning og lave temperaturer. Lige den ovn bidrog meget til motivation at trӕne i mange
timer - resultatet krøntes af toppladser i konkurrancer. Vi tacker GrillSymbol for at have fremstillet ovnen som inspirerede os og vores venner at opdage en ny verden af ekstraordinӕrt saftigt og røgsmagende kød.”

Andy Williams
D.O.G.S. BBQ Team (UK) teamkapten/ledere
International dommer og medlem i Kansas City BBQ Society
Proffessionel fotograf
(Storbritannien)